Quality: a job with many vacancies. - Ryan, T.
Prieskum organizovaný Americkou spoločnosťou pre akosť a Gallupovým ústavom v roku 1990 o názoroch zamestnancov amerických firiem, ako ich vedenie využíva možnosti na rozvoj akosti práce a produkcie. Výsledky ukazujú nespokojnosť zamestnancov so snahami vedenia, nedostatočné využívanie jednotlivých foriem a postupov na zlepšenie akosti.