Shake and bake the bugs out. - Tustin, W.
Popisuje sa metóda na vylúčenie zlyhania výrobkov v prevádzke vplyvom negatívnych faktorov prostredia (metóda ESS). Uplatňuje sa najmä pri navrhovaní a výrobe elektroniky pre letecký, automobilový a chemický priemysel, počítače, ai. Zakladá sa na simulácii negatívnych účinkov prostredia pri vývoji výrobkov a v určitých štádiách ich výroby alebo montáže.