Telling the quality story.
Formalizovaný spôsob názorného spracovania projektu zlepšenia akosti predkladaný zainteresovaným útvarom podnikovému vedeniu. Používa sústavu vývojových diagramov, grafov, Paretov diagram a iné grafické prostriedky rozpracované až po úroveň jednotlivých pracovných miest. Etapy projektu sú kombinované s akčným programom na analýzy, dielčie overenie ap. Jeho sedem etáp odpovedá Demingovmu postupu PDCA.