Using Taguchi methods in quality engineering. - Lin, P.K.H
Uplatnenie Taguchiho metód, založených na nekonvenčnom použití štatistiky pre školenie v inžinierstve akosti. Taguchiho metódy na zlepšenie akosti a zníženie nákladov sa zameriavajú na riadenie akosti mimo toku výroby, riadenie v toku výroby a experimentálne navrhovanie konštrukcií.