What makes it take? What makes it break? - Stratton, B.
Redakčne spracované skúsenosti a názory konzultačných firiem o tom, čo podporuje, alebo poškodzuje zavádzanie podnikových programov na zlepšenie akosti produkcie. Príklady situácií v podnikoch rôzneho zamerania. Psychologické aspekty, interakcia zamestnancov a vedenia. Podniková politika, úspechy a omyly.