Analýza substitúcie množstva kvalitou spotrebúvaného tovaru pomocou údajov z rodinných účtov. - Garaj, Vladislav
Rozbor možností využitia údajov z rodinných účtov pre analýzu substitúcie množstva spotrebovaného tovaru jeho kvalitou u jednotlivých skupín obyvateľstva. Aplikácia modelu superpozície medzi množstvom a kvalitou tovaru, ktorého uplatnenie bolo predmetom experimentov využívajúcich časové rady revelantných veličín. Výsledky aplikácie modelu.