Skladovací zóny s minimalizací nákladů na výstavbu a provoz. - Antoš, Z.
Nové prístupy k výstavbe a modernizácii skladov v podmienkach trhového hospodárstva. Prevádzkové a výrobné náklady ako rozhodujúce kritérium modernizácie a novej výstavby skladov. Prínos vybudovaného automatizovaného systému navrhovania skladovacích zón a celých skladových objektov. Faktory rozhodujúce o ekonomičnosti skladovacej zóny. Modelovanie zón.