Soubor programů pro optimalizaci struktury skladové sítě jedné organizace. - Kubát, J.
Optimalizuje sa štruktúra jednostupňovej skladovej siete pre odbytovú, zásobovaciu alebo veľkoobchodnú organizáciu na vymedzenom území a pre určený cieľový rok. Vlastnosti úlohy. Spôsob modelovania dopravných nákladov a prevádzkových nákladov skladov. Hlavné vlastnosti modelov pre dve fázy optimalizácie. Funkcie jednotlivých programov, náčrt obsahu podrobnej užívateľskej dokumentácie.