Vědeckotechnická společnost a manipulace s materiálem. - Slabý, V.
V rámci Českého zväzu vedeckotechnických spoločností sa ustanovila v marci 1990 Česká spoločnosť pre manipuláciu s materiálom. Poslanie spoločnosti, technické oblasti jej pôsobenia. Zameranie činnosti spoločnosti. Členstvo a výhody plynúce z členstva.