Inzerce - propagační evergreen. - Hovorka, L.
Inzercia ako klasická, ale stále účinná forma propagácie. Voľba vhodného média. Atraktívnosť inzerátu. Potreba výtvarnej a grafickej úrovne, nevyhnutnosť vtipného a nápaditého riešenia. Vyššia účinnosť sa dá dosiahnuť opakovaným zverejnením inzerátu. Charakteristika inzercie.