Datová komunikace: skok, který nemá ve světě techniky obdobu... - Pužman, J.
Vývoj dátovej komunikácie a jej perspektívy. Prenos dát v 60. rokoch. Skvalitnenie služieb distribuovanou komunikáciou. História paketových verejných dátových sietí. Integrácia sietí a služieb. Optimálne oblasti využívania telekomunikačných prostriedkov a sietí pre dátovú komunikáciu. Moderné poňatie dátovej komunikácie.