Dialógový systém diagnostikácie ekonomickej úrovne hospodárskej organizácie. - Papulová, Emília
Diagnostikácia ekonomickej úrovne hospodárskej organizácie. Dialógový systém operatívnej diagnostikácie. Diagnostická analýza s využitím pyramídovej sústavy ukazovateľov. Základné atribúty dialógového systému na operatívnu diagnostikáciu. Dialóg a náčrt štruktúry bázy poznatkov.