K přenosu logistických údajů mezi podniky. - Kubát, J.
Problémy vznikajúce pri elektronickom prenose údajov medzi podnikmi v rámci podnikových logistických informačných systémov. Informačné zabezpečenie prepravných reťazcov. Elektronický prenos údajov. Prenosové siete. Spôsoby komunikácie medzi počítačmi za predpokladu hardwarovej a softwarovej kompatibility. Norma OSI (spojenie otvorených systémov). Norma EDIFACT (elektronický prenos údajov pre správu, obchod a dopravu). Príklady komunikačných systémov pre logistiku.