Programovatelný přenosný terminál pro sběr dat s čárovým kódem. - Marek, František
Schéma systému pre zber a prenos dát s čiarovým kódom s označením BARNETT (výrobca fa Unitech Computer Co., Tchajwan). Charakteristika a technické parametre programovateľného prenosného terminálu PC-WAND 810. Systémové a aplikačné vybavenie terminálu a jeho operačný systém s označením ROP. Konfigurácia prenosného terminálu.