Práca s počítačovou sieťou NEFTWARE. - Ščerba, P.
Popis hlavných komponentov počítačovej siete Advanced Neftware 286. Činnosti pri inštalovaní siete v používateľských podmienkach. Príprava siete pre prácu v špecifických podmienkach (customizing) a riadenie činností siete. Práca na sieti z hľadiska používateľa.