Síť počítačů v Sokolově.
Vytvorenie počítačovej siete v hnedouhoľných baniach a briketárňach v Sokolove. Štruktúra počítačovej siete. Princíp činnosti uzlu v sieti. Typová konfigurácia uzlu. Projekčné prístupy k počítačovej sieti a funkcie, ktoré umožňuje využívať. Prvé podsystémy. Výhody počítačovej siete.