Zamyšlení nad ekonomickými problémy zpracování dat a práce výpočetních středisek. - Ehleman, J.
Ekonomické otázky spracovania dát v trhovom hospodárstve. Koniec etapy dávkového spracovania dát. Problémy stanovenia cien za spracovanie dát cenou nákladov, resp. cenou efektov. Zmeny v kooperácii sálových a osobných počítačov. Podiel používateľa na spracovaní dát. Spracovanie dát pre rozhodovanie. Práca výpočtového strediska v súčasnosti.