Sjednocování uživatelského prostředí na osobních počítačích. Standardní česká a slovenská klávesnice. Dokonč. Srovnávací tabulka kódů. - Havlíček, K.
Programy pre nastavenie režimu klávesníc osobných počítačov. Porovnávacie tabuľky kódov pre testovanie programov a zariadení. Vytváranie prevodných tabuliek. Príklady porovnávacích tabuliek.