Sjednocování uživatelského prostředí na osobních počítačích. Standardní česká a slovenská klávesnice. 1. - Havlíček, K.
Štandardná česká a slovenská klávesnica pre používateľov osobných počítačov kompatibilných s IBM PC XT/AT. Označovanie kláves a použitie preraďovačov. Zapisovanie písmen s diakritickými znamienkami, špeciálnych znakov a semigrafických symbolov. Prepínanie režimov. Emulácia klávesov. Česká a slovenská klávesnica.