CHARTER 1 - univerzálny nahrávací program. - Severín, R.
Vytvorenie ošetreného programu na prácu so vstupnými dátami pre počítače rady SMEP pod operačným systémom DOS RV V-3 v jazyku FORTRAN 77. Popis podsystému. Popis nahrávacieho programu. Popis jednotlivých volieb. Ukončenie práce. Príklad použitia univerzálneho nahrávacieho programu.