COMFAR - systém pro vyhodnocování průmyslových a investičních projektů. - Kachlík, P.
Využitie počítačového programu COMFAR na simulovanie finančných tokov pre vyhodnocovanie investičných projektov. Analýza ekonomickej vhodnosti výstavby projektu. Základná štruktúra systému COMFAR. Vstupné dáta, výstupné údaje a obmedzenia. Základné spôsoby hodnotenia v ekonomickej štúdii. Modul národohospodárskej analýzy. Licenčné obmedzenia a spôsob práce s používateľom.