INFORMIX - báze dát v UNIXu. - Pařízek, K.
Zber a predspracovanie dát pre podnikové účtovníctvo a spracovanie zahraničných ciest systémom riadenia relačných databáz Informix. Charakteristika Informixu. Komponenty systému. Obsah užívateľského bloku. Výhody a nevýhody systému a jeho využitie v Strojexporte.