Metoda prototypů v tvorbě programového vybavení. - Buřita, Ladislav
Využitie metódy prototypov pri tvorbe automatizovaných informačných systémov v softwarovom inžinierstve. Základné kroky prototypovej metódy. Tvorba programového vybavenia. Ciele a rozsah systému. Tvorba konceptuálneho modelu. Vývoj a predvedenie prototypu. Vývoj systému, jeho testovanie a uvedenie do prevádzky.