Měřící monitor a vyhodnocovací procedury pro DOS-4. - Rabčan, F.
Meranie a vyhodnocovanie činnosti výpočtového systému. Merací monitor, jeho štruktúra a riadiaca časť. Funkcie zaisťované štandardnými procedúrami riadenia monitoru. Meracia časť monitoru a meracie procedúry. Štruktúra vyhodnocovacích programov. Popis typov viet. Príkazy pre vyhodnocovacie programy. Zobrazenie vyhodnotených dát.