Nejste spokojeni s využitím výpočetní techniky? - Strnad, M.
Prevádzková spoľahlivosť počítačového spracovania. Faktory ovplyvňujúce prevádzkovú spoľahlivosť počítačového spracovania. Systém rýchlej obnovy spracovania po prerušení. Bezchybné programové zabezpečenie úloh a organizačné opatrenia. Rýchlosť odozvy pri interaktívnej prevádzke. Prípustná dĺžka vyradenia APV z prevádzky. Riešenie obnovy spracovania u osobných počítačov.