Nová generace typového aplikačního programového vybavení. - Bébr, R.
Požiadavky na nové typové aplikačné vybavenie programami starších typových projektov ASR vyvinutých o.p. Kancelářské stroje. Možné prístupy realizácie požiadaviek. Systém ISKRA, jeho hlavné časti, súčasný stav a ďalší rozvoj. Prepracovanie systému ISKRA na osobné počítače a využitie češtiny. Plánované doplňujúce systémy.