Ochrana údajov v počítačoch. - Vyskoč, J.
Výber údajov na ochranu a spôsob ich ochrany na základe poznania techník neoprávneného prístupu k údajom. Kontrola fyzického prístupu k počítaču. Využitie softwarových a hardwarových prostriedkov pre získanie hesiel a vniknutie do systému nepriamo. Získanie a obídenie hesla. Kryptografické systémy zabezpečenia údajov.