Personalistika na 16-bitovom osobnom počítači. - Medvec, Ľ.
Skúsenosti z riešenia automatizácie práce v oblasti personalistiky v SMZ Hačava. Riešenie úloh pri evidencii pracovníkov, chorôb a úrazov a sledovanie pracovnej doby. Prevádzka podsystému PERS. Štruktúra databázového súboru. Technická stránka riešenia.