Počítače pomáhají právníkům. - Novák, D.
Vo svete sústavne vzrastá počet platných zákonov, nariadení a iných legislatívnych aktov. Vytváranie právnych databánk, ktoré môže právnik využívať prostredníctvom svojho osobného počítača. Právne informácie na kompaktných diskoch. Používanie hypertextov s prvkami umelej inteligencie. Využitie počítača na výpočet výšky žalovanej pohľadávky.