Primena računara u trgovini SFRJ - novi trendovi. - Curic, D.
Juhoslávia už prekonala detské choroby kompjuterizácie. Údaje, prehľady o výpočtových strediskách, ktoré pracujú pre jednotlivé odvetvia hospodárstva, vývoj v r. 1968-1987. Údaje o sústredení počítačov v niektorých mestách Juhoslávie. Počítače pracujúce pre podniky vnútorného obchodu v jednotlivých republikách, údaje o ich využití.