Prodej informací prostřednictvím počítačové sítě v Maďarsku.
Situácia v dialógových rešeršných informačných službách v USA a i. Heterogénnosť riešení a možnosti rozširovania dialógových služieb. Nástup expertných systémov. Súčasný stav informačných služieb v Maďarsku. Prehľad projektov Maďarskej obchodnej komory a SZUV (Štátny štatist. úrad). Použité technické a technologické riešenia.