Programové zabezpečení osobních počítačů EC 1834 v systému přenosu dat. 3. - Leopold, P.
Emulácia terminálov EC 8562/EC 8564 na EC 1834 programom ASCOM pre asynchrónnu komunikáciu a prenos dát. Podmienky použitia. Emulácia protokolu AP 62/64 na EC 1834 ovládačom SSAP62. Popis programu. Technické závislosti. Prenos dát medzi EC 1834 a systémom JSEP paketom programov MOVESTAR. CCSMV - programový systém pre prenos súborov v asynchrónnych heterogénnych sieťach protokolom KERMIT. Systém KIF. Počítačové siete LAN.