Programy na měření času na IBM PC. - Pecinovský, R.
Využitie počítačov pre spracovanie výsledkov športových súťaží. Demonštračný program naprogramovaný v jazyku Turbo Pascal 5.0. Zaistenie korelácie systémových hodín so skutočnými. Hlavný program pre demonštráciu funkcie modulu HCAS. Program pre otestovanie klávesnice.