Současné tendence v právní ochraně software ve světě. - Loebl, Z.
Vývoj chápania ochrany software vo svete. Potreba zavedenia autorskoprávnej ochrany v ČSFR. Súčasný vývoj obsahu autorskoprávnej ochrany software. Zaraďovanie software medzi literárne diela a boj proti softwarovému pirátstvu. Boj proti pirátstvu v medzinárodnom meradle.