Stand und Perspektive der Schaffung eines rechnergestützten Recherche- und Analysesystems für die Arbeit mit statistischen Daten an einer ökonomischen Lehreinrichtung. - Hippmann, W.
Možnosti nasadenia štatistického softwaru pre automatizovaný rešeršný a analytický systém (RAS). V trojdimenzionálnom fonde dát vytvára pracovnú maticu, ktorá umožňuje modifikáciu a doplňovanie údajov. Bezprostredné využívanie štatistického softwaru ako pracovného prostriedku pre ekonómov v oblasti analytickej činnosti.