STATGRAPHICS programové vybavení pro statistické výpočty. - Herout, V.
Základná orientácia v systéme STATGRAPHICS pre osobné počítače IBM rady XT. Práca systému so súbormi. Názvy premenných. Tvorba a prenos dát. Interface systému. Funkčné kľúče. Ukážky niektorých výstupov. Niektoré operácie mimo rámec procedúr. DEMO-programy.