Tackling the IT skills shortage. - Unwin, G.
Narastanie protikladov medzi dopytom po počítačových systémoch a dostatočným počtom profesionálov v informačnej technike. Dôsledky nerovnováhy medzi dopytom a ponukou v blokovaní rozvoja a zdokonaľovania počítačových systémov. Negatívne postoje riadiacich pracovníkov k informačnej technike. Možnosti zvyšovania produktivity v dôsledku využívania počítačov.