ASR dopravných činností pre 16-bitové osobné počítače. - Dodecký, M.
Riešenie dopravných činností v systéme ASR v SMZ Hačava. Charakteristika riešenia a popis riešenia programového vybavenia. Štruktúra dopravných činností podniku. Popis riešenia technického vybavenia. Príklad programu železničnej dopravy v PC MUMPS.