Discontinuity and the emergence of flexible production: garment production in Toronto, 1901-1931. - Hiebert, D.
Hospodársky a priestorový vývoj výroby odevov v Toronte na začiatku 20. storočia. Trendy v štrukturácii výrobných podnikov a z nich vyplývajúce zmeny v geografii výroby odevov. Vplyv Fordovej organizácie výroby.