Globálně o lidských sídlech. - Hrůza, J.
Obsah publikácie vydanej Centrom pre ľudské sídla Habitat o problematike stratégie rozvoja ľudských sídiel, charakteristike celkových podmienok trendov a výhľadov, rozhodujúcich sférach politiky rozvoja sídiel a hlavných poznatkoch o stratégii rozvoja ľudských sídiel. Globálne demografické údaje o veľkomestách.