O významu územního plánování pro samosprávy obcí a měst. - Nagovský, Z.
Analyzovanie súčasných možností pre zlepšenie stavu miest a obcí využívaním prostriedkov daných urbanizmom a územným plánovaním. Špecifikácia náplne a použiteľnosti územného plánovania a urbanizmu pre nových členov zastupiteľstiev v obciach.