Podpora obnovy vesnic v Dolním Rakousku. - Culek, M.
Organizácia obnovy obcí v Dolnom Rakúsku za spoluúčasti občanov a možnosti čerpania prostriedkov z investičných fondov. Popis možností podpôr pre akcie vo všetkých dedinách (vypracovanie plánu obnovy obce, úvodný projekt, následná starostlivosť plánovača obnovy vidieka), realizácia plánu obnovy, podpora obytných stavieb, kultúrnych akcií a podpora poľnohospodárskym budovám, reštaurovanie malých pamiatok.