Renesance středoevropské vesnice. - Andrle, Alois
Riešenie otázky obnovy a kultivácie dediny z hľadiska ekonomického významu a životného prostredia, ako aj zachovania charakteristických kultúrnych hodnôt v Rakúsku a SRN. Prenášanie poznatkov o obnove dediny na naše podmienky. Informácie o niektorých publikáciach dotýkajúcich sa problematiky obnovy dediny.