Elképzelések, javaslátok a hazai kutatás-fejlesztés eredményességének javítására. - Pakucs, J.
Negatívny vplyv sociálnoekonomického prostredia a nefungovania skutočného trhu na inovatívne správanie a na úspešnosť vedeckovýskumnej činnosti v Maďarskej republike. Úloha podnikov v technickom rozvoji. Charakter štátnych technických rozvojových programov. Financovanie výskumu a vývoja.