Intenzifikácia informačných procesov v podmienkach trhového hospodárstva. - Ondruš, R.
Úlohy pri informatizácii našej spoločnosti. Oblasti informatizácie, ktoré nie sú predmetom záujmu trhových subjektov (telekomunikácie, rádiokomunikácie, výchova, zdravotníctvo, kultúra). Úlohy centra pri informatizácii a vládna politika. Rysy informačnej spoločnosti a naše predpoklady. Zavádzanie nových technológií a skúsenosti zo zahraničia.