Ekonomika kultury. Stan badan. - Golinowska, S.
Kultúrny majetok ako meritórny majetok. Štátna regulácia v oblasti kultúry. Medzi štátom a trhom. Podpora štátu súkromným sponzorom. Subvencie v oblasti kultúry. Bóny na kultúrne statky. Ekonomické hodnotenie investičných projektov v oblasti kultúry. Analýzy dopytu na kultúrne statky. Analýzy fungovania producentov kultúrnych statkov.