Jednotná identifikácia jednotiek zisťovania v ŠIS. - Ondrkalová, M.
Riešenie jednotnej identifikácie jednotiek zisťovania organizačného charakteru v ŠIS. Zásady konštrukcie identifikácie, spôsob napĺňania konkrétnych identifikačných kódov pre jednotlivé typy jednotiek zisťovania. Výsledky praktického overovania.