Kdo se o nás postará. Co přináší sociální program vlády? - Tomeš, Igor
Vláda ČSFR pripravila súčasne s programom ekonomickej reformy aj sociálny program, ktorý sa snaží položiť základy rozvoja demokratickej spoločnosti liberalizáciou a zefektívnením sociálnych inštitúcií. Realizácia sociálneho programu v troch súboroch vzťahov: štát občanovi; občan v spolupráci so štátom; občania sami sebe. Vymedzenie problémov, ktoré sa budú riešiť v najbližšom období.