Economic research at the European level: first year's progress report for SPES. - Emerson, M.
Výsledky z realizácie Stimulačného programu pre ekonomické vedy (SPES), ktorý má finančne zabezpečovať formovanie a vedecký rast ekonómov v krajinách EHS, ale aj v strednej a východnej Európe. Dotovaná je účasť na vytipovaných programoch. Procedúry výberu, prehľad adresátov udelených dotácií.