Uwarunkowanie prawa wartosci a ceny (czesc II). - Sztyber, W.B
Podmienenosť zákona hodnoty v centralizovanom systéme a jeho objektívne pôsobenie. Podmienenosť zákona hodnoty v období zavádzania decentralizovaného systému. Zákon hodnoty v období zavádzania decentralizovaného systému v podmienkach hlbokej hospodárskej nerovnováhy. Hypotéza mechanizmu pôsobenia v období zavádzania decentralizovaného systému. Podmienenosť zákona hodnoty vyplývajúca zo spoločenských preferencií. Prvá časť článku v čís. 5-6/1989.